Natur og oplevelser

Natur & Omgivelser

Gå dig en lille tur til stranden, og tag måske en dukkert i Svendborgsund.

Eller hvad med en morgenstund med fiskestangen …


For naturelskere er Thurø Rev et særligt dejligt område hvor skov og strandengene giver gode levemuligheder for dyrene. Thurø Rev er et strandengs område. Der er et rigt liv af strand og vadefugle.

Det Sydfynske øhav er et yndet mål for fiskere – og vandet omkring Thurø er ingen undtagelse. Strømmen i sundet giver frisk vand og havet er rigt på ”årstidens fisk”.


Kajakken kan trækkes op på stranden og du kan nyde en god overnatning på turen. 


"Smørmosen" der ligger langsThurøs østlige kyst, er børnenes paradis- en skøn børnevenlig badestrand, en god alsidig legeplads, minigolf og selvfølgelig en god iskiosk.  

Veteranbåden ”Helge” sejler sin sommerrute fra Svendborg havn og lægger til forskellige attraktive steder på ruten - Christiansminde, Vindeby (Tåsinge), Valdemar Slot (Tåsinge) og Grasten (Thurø). Det er en rigtig fin tur, hvor man bliver sejlet rundt i Svendborgsund og kan nyde den smukke kystlinie fra søsiden. Det er muligt at hoppe af og på færgen og altså også muligt at starte sin tur herfra vores sted, Grastenhus – færgen har sin anlægsbro 100 m henfra. En rigtig dejlig oplevelse for store og små.

GRASTENHUS

KONTAKT OS

Pile Alle 207,

5700 Svendborg

jonna.stripp@gmail.com

+45 23 73 40 70

BOOK NU

- OG BETAL VED ANKOMST

 

Kontant betaling